گریل کردن چیست؟

تاریخ: 1400/12/14

قبل از هر چیز باید بگویم که گریل کردن بیشتر به سرخ کردن شبیه است.

در هر دو روش پخت از حرارت مستقیم استفاده می شود اما هنگام گریل کردن حرارت از بالا ساطع می شود و هنگام سرخ کردن حرارت از پایین منتقل می شود.

گریل کردن چیست؟

در هر دو روش وقتی که لایه نازکی از گوشت یا مرغ یا ماهی همراه با سبزی جات پخته می شود نتیجه خوبی می گیرید. همیشه به یاد داشته باشید که لایه ضخیمی از گوشت را گریل نکیند چون بیرون آن می سوزد و داخلش خام می ماند. همچنین گریل کردن راهی سالم برای پختن است چون چربی آن می سوزد و خوراکی کم چرب ولی با طعم مناسب خواهید داشت.

دیدگاه خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت ستاره طلایی صنعت (برند بیمکث) می باشد