(1535)

روش پاک کردن هود آشپزخانه

تمیز نگه داشتن آشپزخانه و وسایل آن به دلایل بهداشتی اهمیت زیادی دارد زیرا بیماری های زیادی از طریق وسایل موجود در آشپزخانه به فرد منتقل می شود. یکی از این وسایل که بوی دود، رطوبت و چربی اضافه را هنگام پخت غذا جذب می کند، هود روی گاز است. هود آلودگی موجود در هوا را به سمت خود می‌کشد، به همین خاطر داخل هود فضای مناسبی برای رشد کپک‌ها و باکتری‌ها است. حداقل ماهی یک بار، به ویژه اگر از گریل استفاده می‌کنید، هود را تمیز کنید.

برای این که هود آشپزخانه درست کار کند، باید از داخل و خارج تمیز شود.

* ابتدا هود را خاموش کنید.با مواد شوینده خارج و داخل هود را تمیز کنید.
*مراقب باشید به لامپ و پریز برق هود آسیبی وارد نشود. سپس با آب ولرم و صابون هود را بشویید.
پنجره فلزی را که چربی به خود می گیرد در آب ولرم حاوی مواد از بین برنده چربی خیس کنید تا چربی ها پاک شود یا این که با کمک برس هر ۲ طرف آن را بشویید و قبل از اتصال مجدد کاملا خشک کنید.همچنین ،یک دستمال آغشته به نفت هم به سادگی می‌تواند هرگونه رد چربی را از بین ببرد.
* فیلترهای فعال زغالی که قابل شست و شو نیست باید عوض شود.زغال با کثیف شدن اثر خود را از دست می دهد بنابراین هر سال و اگر زیاد پخت و پز می کنید، هر چند ماه این فیلترها را تعویض کنید. فیلترهای متالیک را می‌توانید به آسانی در ماشین ظرف‌شویی بشویید.
* برای تمیز کردن هودهایی از جنس فلزهای اکسیدنشدنی هم می‌توانید از موم عسل استفاده کنید.
* کثیفی را که روی پره های فن جمع شده است، با مواد شوینده تمیز کنید.

(0)
هیچ دیدگاهی وجود ندارد
دیدگاه خود را بنویسید
*
*
جدیدترین مطالب سایت