اطلاعات

(1384)

مایکروویوها چگونه کار می کنند

مایکروویوها از "ریز موج ها" یا همان امواج رادیویی با فرکانس 2500 مگا هرتز (MHz) برای گرم کردن غذا استفاده می کنند. هنگامی که این امواج توسط آب، چربی یا قند موجود در مواد غذایی جذب می شوند مستقیما به حرکت های مولکولی تبدیل می شوند. ریزموج ها توسط اغلب پلاستیک ها، شیشه یا سرامیک جذب نمی شوند اما توسط فلزات بازتاب داده می شوند، بنابراین هرگز ظروف و تابه های فلزی را در مایکروویو قرار ندهید.

برخلاف فرهای معمولی، که در آن ها حرارت از خارج از غذا به سمت غذا هدایت می شود، امواج رادیویی مایکروویو، مولکول های آب و چربی را در سراسر غذا به طور یکسان "بر می انگیزاند" و به این دلیل که مایکرویو فقط غذا را گرم می کند و نه ظرف غذا را، از نظر مصرف انرژی بهینه تر است.

هرچند که نقطه ضعفی هم در مایکروویوها وجود دارد، آن  ضعف این است که هوای داخل مایکروویو هم دما با دمای اتاق است در نتیجه سطح غذا برشته و تنوری نخواهد شد، مگر آنکه مایکروویوی را انتخاب کنید که دارای گریل(کباب کن،بریان کن) باشد.

(0)
هیچ دیدگاهی وجود ندارد
دیدگاه خود را بنویسید
*
*