(326)

نکاتی قبل از پخت و پز با مایکروفر

در پخت با مایکروفر مهم ترین نکته این است که مطمئن شوید ماده غذایی کاملاً پخته شده و همه میکروب های بیماری زای موجود در آن از بین رفته است.

به جز غذاهای نیمه آماده مخصوص مایکروفر، انواع مواد غذایی را می توان در ماکروفر پخت از جمله برنج، پاستا، گوشت، ماهی، مرغ، سبزیجات و سیب زمینی.

اگر میوه و سبزیجات را در مایکروفر بپزید ارزش غذایی شان بیشتر حفظ می شود چون آب کمتری به آن اضافه می شود و زمان کوتاه تری صرف پخت آنها می شود.

برای پخت مواد غذایی در مایکروفر آنها را منظم و در یک سطح در بشقاب درپوش داری بگذارید و اگر لازم بود کمی آب به آن اضافه کنید. ظرف را با درب مخصوص بپوشانید اما آن را شل بگذارید تا بخار آن خارج شود.

رطوبتی که بر اثر گرما ایجاد می شود به از بین بردن باکتری های بیماری زا کمک می کند و باعث پخت یکنواخت می شود.

اگر برای پخت مواد غذایی در حجم بالا از مایکروفراستفاده می کنید به مایکروفر پرقدرت تری احتیاج دارید اما اگر برای یکی دو نفر از مایکروفر استفاده می کنید دستگاه کم قدرت تری کار شما را راه می اندازد.

سعی کنید قطعات بزرگ گوشت را روی بیشترین قدرت نپزید. این قطعات بزرگ را با زمان طولانی تر بپزید. به این ترتیب گرما به مغز گوشت نفوذ می کند و سطح روی آن بیش از حد پخته نمی شود.

هنگام خرد کردن گوشت سعی کنید آن را به قطعات نسبتاً مساوی تقسیم کنید چون باعث می شود غذا یکنواخت پخته شود.

وقتی نیمی از زمان پخت گذشت، غذا را هم بزنید تا نقاط سرد هم که هنوز باکتری های مضر در آن باقی مانده است پخته شود.

این کار به یکنواختی پخت هم کمک می کند. گوشت، مرغ و ماهی را می توان در مایکروفر پخت اما باید آنها را وارسی کنید تا داخل شان پخته باشد که از روی رنگ آن مشخص می شود.

در مایکروفر پس از اینکه زمان پخت تمام و مایکروفر خاموش شد هنوز پخت غذا ادامه دارد پس زمانی را برای استراحت در نظر بگیرید و بلافاصله غذا را از مایکروفر بیرون نیاورید.

(0)
هیچ دیدگاهی وجود ندارد
دیدگاه خود را بنویسید
*
*
جدیدترین مطالب سایت